Зоряна нiченька

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Мои песни"

«ЗОРЯНА  НІЧЕНЬКА»
(колискова пісня)

Зоряна ніченька мріями сяє...
Світлом наповнює сни...
Струменем місячним казку складає
Про чарівництво весни...

Вітром тихенько колиску качає...
Пісню співає тобі...
Доброї долі сторінки листає...
Створює щастя вогні...

Ніжний віночок сплітає для тебе
З квітів та ясних зірок...
І шлях до раю малює на небі
Фарбами світлих думок...

Вірю, настане щасливе майбутнє...
Мрії яскраві звершить...
Райською казкою зробить всі будні...
Створить любов у душі...

Приспів:
Спи, доню-донечко... Сил набирайся
Для доленосних надій...
Та життєрадісним снам посміхайся –
Вісникам гарних подій...