Коляда

Ольга Короленко
Ясне світло засвітило,
В небі зірочка зійшла,
То Марія народила
Сина Божого Христа!
Янголи пісні співають
І радіє дітвора,
Ми зі святом вас вітаєм
І бажаємо добра,
Щастя, радості, кохання
і добробуту завжди,
Миру вам і процвітання
Без тривоги і біди!