Батарейка - Жуки - english

Евгений Ратков
ACCUMULATOR

Интерпретация песни «Батарейка»
группы «Жуки»

https://www.youtube.com/watch?v=dYvSCW9CRi4



Funny days are gone, non-stop it's raining.
To wait you come back to me  - it's a vain thing.
You won’t be my «baby», I won’t be your «alligator».
Cause it set down - love’s accumulator,
Oh-not-not rechargeable love’s accumulator!

Been far away from you I was so missing,
I saw  in my dreams  you're sweet  kissing.
But here has come a snake-fate-traitor
And it set down - love’s accumulator,
Oh-not-not rechargeable love’s accumulator!

I smell in my room – here is the same air.
I look around and see the same tripod chair.
On the table is the brave ventilator,
But it set down forever - love’s accumulator,
Oh-not-not rechargeable love’s accumulator!
=======================================

Холодный ветер с дождём усилился стократно
Все говорит об одном, что нет пути обратно
Что ты не мой лопушок, а я не твой Андрейка
Что у любви у нашей села батарейка

О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!
О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!
Я тосковал по тебе в минуты расставания
Ты возвращалась ко мне сквозь сны и расстояния
Но несмотря ни на что, пришла судьба-злодейка
И у любви у нашей села батарейка


О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!
О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!

И вроде все как всегда: все те же чашки-ложки
Все та же в кране вода, все тот же стул без ножки
И все о том же с утра щебечет канарейка
Лишь у любви у нашей села батарейка
О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!
О-оу-и-я-и-ё! Батарейка!