Звёздная капель

Яна Щербина
Таяли звезды от жара любви,
Спичкою света мы тьму подожгли,
И фейерверками сказочных грёз,
Ввысь улетели с тобою всерьёз!

Страхи сгорали фонтанами искр,
Пламени взлёт был стремительно быстр,
Звёздной капели блестинки на нас,
Стал бриллиантом хранимый алмаз!

Bright stars were melting from heat of big love,
We were igniting dark by match of light.
And as if fireworks of fairy dreams
With you we flew up, left on sky bright beams!

Fears was burning by fountains sparks,
Flame was spreading to the distant stars.
Glitter of star drops reflected in eyes,
Jewel became the diamond for us.

на английский перевёл Кирилл Ивницкий http://www.stihi.ru/avtor/eurodance1