Крила Надii

Надежда Рубинская
Чи можна жити зовсім без надії?
Не можна. Достеменно знаю це.
Бо жах і майже нездійсненні мрії
Беруть облогою буття, в кільце.

Як можна жити, коли крил немає?
Коли пекучий біль почне жнива,
Тоді лиш віра, що в душі палає,
Є порятунком. Бо вона - жива.

Але якщо надія має крила,
У сьогоденні шлях здолаєш ти.
Тоді, немов твого життя вітрила,
Дадуть наснагу до мети дійти.

         15.01.2019