Памяти Фредди Меркьюри

Наталья Ларская
In Memory Of Freddie Mercury /verse/

I am Love myself and I don't need
Her play with a fit of passion.
Enough of that eternal power,
That in an instant one will disarm.

My face from beyond the clouds
Carries the exhausted world
Its gentle light is the light of Beauty.

/Nataliya LARSKAYA/
18 January 2019


Памяти Фредди Меркьюри /стихи/

Я сам - Любовь, и мне не нужно
Её играть с надрывом страсти.
Достаточно той вечной власти,
Что в миг один обезоружит.

Мой лик с заоблачных высот
Несёт измученному миру
Свой нежный свет - свет Красоты.

/Наталья ЛАРСКАЯ/
18 января 2019


Фото из Интернета (компьютерная обработка Н. Ларской)
Photo from the Internet (computer processing N. Larskaya)