Сильн ше

Евгения Горина
Ти стаєш в результаті сильніше й,
У покару: більш все не цікавить.
Крім,  напевно,  смачної їжі
Та ранкової чашечки кави.

Не лишилося,  наче,  емоцій:
Вони зникли кудись з почуттями.
Ніби я  у життєвім потоці
Усякчас їх губила з роками.

Може в них і немає потреби?
Може все цілковито вірно?
Бо ніщо не турбує вже тебе,
То ж душі спокій є безмірним.

Жодна  біль та зневіра з печаллю
Більш до тебе не підкрадеться.
А якщо чогось не вистачає,
То тобі лише так здається.