Укр

Евгения Горина
У світі т;к є,  як повинно бути. 
Є вірним кожний вибір та маршрути.
І,  знаєш,  навіть з перших життя років
Не випадковий жоден з твоїх кроків.

Нічого взагалі в житті не бійся.
Те,  що засмучує,  жени до біса!
А те,  що добре,  ти приймай спокійно,
Настане час: воно тебе покине.

І буде усього іще чимало.
То ж дякую я за все те,  що мала.
Та за все те,  що зараз у процесі, 
Я дякую тобі,  мій любий всесвіт!

19.01.2019