Ти витираеш моi сльози

Надежда Рубинская
Ти витираєш мої сльози,
Знов утішаєш, як завжди.
Коли гримлять життєві грози,
Ти кажеш: "Зупинись, зажди!

Минається усе на світі!
Ще прийде радість на поріг.
Волошки квітнутимуть в житі,
Чимало буде ще доріг.

Я буду поруч всюди-всюди.
Довірся, мов мале дитя.
І не дивись, що скажуть люди.,
Нема старому вороття!"

           17.01.2019.