Зима водою засiва

Любовь Тильман
Зима водою засіває.
Дощ не іде, струмками ллє,
З повітря порохи збирає,
Болота всюди додає.
Брудніє все – дахи, рослини,
Віконні скла, плащі, машини …
Лише бруківкою – краса:
Течуть блакитні небеса.