Перемикнi своi думки

Дмитрий Радченко
Навколо все барвисто розквітає,
Яскравістю заповнений весь світ,
Чого ж тоді тобі не вистачає,
Чому похмуро все що бачиш ти?

Чому думкам своїм ти дозволяєш
Переконати що не буде щастя вже,
І віру на найкраще знов втрачаєш,
Жіття ще не закінчена адже.

Ти сам собі так робиш тільки гірше,
Залиш страждати, думки розверни!
І ти побачиш світ яскравим, іншим,
І щастя прийде і підуть проблеми всі!

20.01.2019