Дмитро Славич - Слова не дозрiвають до квiток

Большаков Алексей
Слова не дозрівають до квіток,
їх топчуть люди юними, незлими,
незрячих істин мертві пілігрими,
диявол плаче на зорі епох.

2018 год

Папка 23 - стихотворение 120