Дитро Славич - Виходь за рамки

Большаков Алексей
Виходь за рамки,
хай кричать у спину
що там, в пітьмі, лиш черепки й хрести,
бо зрештою,
лиш той розігне спину,
хто не боїться знищити мости.

2018 год

Папка 23 - стихотворение 121