Сум в очах

Рэйнни
Сум в очах проллється гіркою сльозою,
й зараз дуже важко, я ж бо не з тобою,
самота лишилась в зимові ці всі вечори,
думками лише літаю в снах я до зорі,
у якій живеш ти майже-майже рік,
а мені без тебе весь змінився вік..

З розуму тепер все важко дуже збилось..

Тільки лише пам"ять щастя залишилась..

r810220