Къар

Никяра Эмирасанова
(муз.Н.Эмирасанова
слова Н.Эмирасанова)

Къышнынъ куню.
Сепелеп къар ягъа.
Кеткен саин сувута
Тышта ава.
Куньдюз бизлерге кунеш
Узакътан бакъа.
Ондан, энде,баарьгедже
Олмаз файла.

Кунеш нурларыны сачып
Кульгузмек истей.
Юреклерде муабетлик
Догъанны беклей.
Сувукъ ава олса да
Ярыкъ юрегимизде.
Къыш къарарса да,
Парылдай йылдызчыкъ тепеде.

Къыш кельди!
Къыш кельди
Ватанымызгъа!
Къар ягъа!
Къар ягъа!
Къар ягъа
Къырымда!

Орталыкъ бем-беяз,
Бу летафет чизылмаз.
Къыштан баарь,баарь яз,
Куньлер кечер,гери къайтмаз.
.