Лимерик о старике с гонгом. Э. Лир

Анна Бочкова
Старичок обожал медный гонг,
День и ночь барабанил в него,
Всех допёк, малахольный,
И соседи пребольно
Медным гонгом побили его.

There was an Old Man with a gong,
Who bumped at it all day long;
But they called out, 'O law!
You're a horrid old bore!'
So they smashed that Old Man with a gong.

© Edward Lear, text, picture