Ro taramesako klome

Руслан Воля
Ro taramesako klome, sa kemaklisato, replatikito temarta maka!
Maka kalaraso ta kepa mkertariramakapo timika ta.
Pe pletartimamako kepli mkite kletitakaplo ta pe maka!
Pe mkertariramako pote lo pime sararemaplo ta!
Ramkertirito tartika maka! Setmelikito metmi maka!
Sa kemaklisato!!! Sa kemaklisato!
Sa kemaklisato.