Не ма пам ят не ма народу

Ксюха Дикая -Белик
Iсторiя яка не вчить нi чoму?
Чому так склалось? Де у влади очi?
За грошi виправдовують кривавi ,
Грiхи перед народом i пророчi
Слова до слуху їх не долiтають,
То Мора кiнь вже бье копитом гучно,
Скупали землю, як колись, у кровi,
Тепер танцюють на могилах...Слушно!
Забути все ...закрити дітям очi ,
На те, шо за людей їх не вважали,
I що словьян, евреiв та циганiв,
Як бидло, у загони поставляли....
Глухi до болю...черствi та дездушнi,
Якому боговi тепер молиця мaєм?
И де шукати правди на цiм свiтi?
Коли нi де її уже немає…

Історія не вивчена народом,
Тож скільки буде ще таких уроків?
В неволі замордованих, убитих,
І злочинів які не мають строків,
Втоптали пам'ять в землю, а свободу,
Шукають люди не на батьківщині,
За копійки … неначе той непотріб,
Працюють не на благо України…
Мов попіл розпорошені по світу,
На кращу долю сподіватись марно,
Коли за гроші продаете душу,
То помстою стає солодка манна,
За вчора, за сьогодні, і потому,
Вбиваючи коріння свого роду,
Світлого завтра в горі не збудуеш,
Не має  пам'яті .. не має і народу ...