Граур. Скворец

Энтони Киз
Прин сомн, ын гындурь меле
Ун грай спре сус збура.
Ел а збурат ла тине...
Прин черул коборыт
уйтынд де мине,
Ел ну са ынторс.
Дар еу ыл аштяптам.
Ши поате мэ гындям де тине,
Ши поате,
   ла тине мэ дучям...

(2013)