Роберт Геррик. N-135 Щедрость Бога

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-135) Щедрость Бога

Бог всемогущ, Он милость нам даёт,
Что более всех мыслимых щедрот.


Robert Herrick
135. Gods Bounty
 
God, as He's potent, so He's likewise known,
To give us more then Hope can fix upon.