Янъы йыл келе

Никяра Эмирасанова
Хош кельдинъиз эвиме!
Сеснен айтайыкъ.
Янъы йылны берабер
Къаршилап алайыкъ.

Нарат,нарат устюнде
Чокъ оюнджакълар.
Меракълана къызчикълар
Эм огъланчикълар.

Кельсин, кельсин янъы йыл.
Сагълыкь кетирсин.
Дюнъямызда инсанлар
Мабет яшасын.

Эр инсаннынь юреги
Пек гъурурлансын.
Севимли ана- бабам
Ич къартаймасын.

Къарт Аяз дедемизнен
Хоран тепейик.
Бизлер оннен берабер
Тек шенъленейик.

Азбар зив-чув шамата,
Шенъ девам эте.
Буюрынъыз байрамгъа!
Янъы йыл Келе!