хто бабусю врятував?

Рина Карасёва
залізла бабця на горище,
надумала порядки навести,
та ось назад, як злізти?
оце так - непереливки!

стала у дверях та й кричить
бабці злізти допоможіть!?
дайте парашут чи вертоліт
з горища ви мене зніміть.

на подвір,і внучок був,
та й почув бабусин сум.
ти бабусю зачекай...
я врятую, ти це знай!

вибігає швидко з хати,
ковдру він в руках несе,
ось бабусю парашутик,
зараз він тебе спасе!

добрий у бабусі внук,
він один прибіг на гук.
хто бабусю врятував?
парашут з горища зняв!

08.01.2019 Р