25. 01. 2019

Светлая Две Тысячи 10
А можа Авертон руліць...
Жыццё на бурбалкі
Сыходзіць,
Шукае нешта...
Не знаходзіць ...
Сусвет стаіць...
На небасхіле зорак
Не хапае,
Каб задаволіць
Усім жаданні іх...
І як за межы мне
Таго " акна"
Набрацца моцы
Выскачыць ...
;