Была любовь...

Анастасия Котюргина
Была любоў, было і ліха.
Мне так казалі: «Ўсё міне!»
І падаў снег так ціха-ціха…
Плыло каханне, як у сне.

Ды час кружыў самотны глобус.
Ў калядны дзень, каля пяці,
Я, пераблытаўшы аўтобус,
Згубіла радасць у жыцці…

2007-2008