Разие

Никяра Эмирасанова
муз.Н.Эмирасанова
слова Н.Эмирасанова

Омюрь еллар тегиз олмай,
Севгиллик ве асрет бар.
Лякин,меним юрегимден,
Чикъмай къалды яш бир баарь.

Бир кунь денъиз ялысына
Бардым,сени мен корьдюм.
Корьгенимнен,магърурландым,
Яндым,сени бегендим.

Сенинъ адынъ недир,гузель?
Ашикъ козьлернен бакъ манъа.
Юрегимнинъ сырларыны ачип,
Омюрь елумны багълама.

Не ерде?Не ерде
Ачкъан чечек баарьде?
Кунь нурунен джельвеленип,
Кульген чечек саарьде.

Ильк севгенде,севгилинъе
Гуль узатсанъ баарьде,
Адынъ недир?-деп,сорасанъ,
Меним адым-Разие!

Юренинъ янса,адым сенмез.
О,эбедий нурланыр
Шенъ йырларнынь макъамынен
Бахчаларда доланыр.

Манъа акъыл,манъа виджан
Олду сенинъ сезлеринъ.
Гедже олса,козь огунде
Назик,ешиль козьлеринъ.

Разие!Разие!
Ачкъан чечек баарьде.
Кунь нурунен джельвеленген,
Дюльбер адлы Разие.