Noiembrie

Мария Шова
 



          Nostalgic timp. Mama-natura
          Odinioara-n zbucium,un pic se odiheste
          Impertinent,salbatic,un vant in batatura
          Ecoul blind al toamnei,il sfarma,il striveste.
          Mantaua aramie s-agata de tulpina,
          Barizul fin de bruma straluce si lumina...
          Ramasa-n n pom o frunza, ca umbra unui scut,
          Imaginar cu-n deget incetisor schiteaza
          Epistola tacerii si-a dulcelui sarut