Ти попроси

Мирослав Манюк
Ти попроси - я не піду
І не залишу ніколи.
А в грудях моїх розколи
Все віщують мені біду.

Не будеш ніколи одна,
І зі мною буде складно,
Вибір зробити накладно,
Коли доля вирішена.

Свій хрест зі мною пронеси,
Любити буду безмежно,
Будеш вічно незалежна,
Мене ти тільки попроси.