Вчорашнiй день до нас не прийде завтра

Не Реальна
Вчорашній день до нас не прийде завтра,
Зітре з думок всі мрії-міражі.
Робити крок назад таки не варто,
Коли стоїш на спаленій межі.

Не вір у те, що не збулось для тебе,
Що димом осені повз тебе перейшло.
Дивитись в даль на сутінки не треба...
Не треба жити тим, що небуло.

Забудь усе, що лиш забути можна,
Відчуй на смак вино майбутніх слів.
Можливо, не такий вже й перехожий
Той, хто прийшов до тебе з твоїх снів.

Від втечі легше знов тобі не стане,
Не сподівайсь. Не плач і не терпи;
Не ріж любов живу по рваних ранах,
Коли стоїш на відстані руки.