Ерг айреники масин армянская песня

Сос -Мира Сос Манандян
Екек hаяер верадарнанк Айастан,
Нахнинерис ширимнерин сурб айцы,
Джаель орерс отарутян меч анцан,
Менк масункн енк библиакан мер азги.
Екек hаяер мер ерамин миананк,
Отар hохиц деп айреник чвелу,
Айреникин кач зинворнер менк дарнанк,
Патраст линенк азги амар зоhвелу.
Екек hаяер гнанк мер оджахум апрелу,
Депи еркинк айоц цухэ вер аненк,
Ов Тер-Аствац hаян инчкан э тогалу,
Айреникин анмнацорт цараяенк.
Екек hаяер ергов гнанк Ереван,
Азатутян похоцнеров менк шрченк,
Ах им ануш, им аразат Айастан,
Кезниц бажан отар охум чмерненк.
Екек hаяер верадарнанк Айастан,
Айреникум hпарторен менк апренк,
Айреникн э мер србазан апакан,
Мер сурб охэ мер ужеров шенацненк.