Роберт Геррик. N-117 Ад

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-117) Ад

Ад – это бездна, в кою не проник
Луч утешенья даже и на миг.


Robert Herrick
117. HELL

Hell is no other but a soundless pit,
Where no one beam of comfort peeps in it.