Побажання народам

Таня Черненко
В вірі кріпне побратимство,
Разом будемо "Я" і "ТИ",
Бог - життя, земля - дитинство,
А надія - то мости.

Слово - сила, міцна зброя,
Що гостріша за ножі,
Батьківщина - мати, воля,
Непідкореність душі.

Біль у серці за неправду,
Думи в кожного свої:
Сім'я, діти, кошти, влада,
Життя в місті чи в селі.

Щоб не було суперечок,
Ми всі - браття! Ми - рідня!
Ранок чи обід, чи вечір,
Пам'ятаймо, ТИ і Я!

Миру мир у всьому світі,
Днів без горя та війни,
Хай щастить дорослим, дітям,
Радощів земних, весни,

Довголіття та кохання
(Як Кобзар пророчив всім),
Щоб здійснилися бажання
Й благодать пришла у дім.