Зегевара 1

Сергий Труш
Анекдоти для 1 квітня 2019 року (від Сергійка) або ж і ні… «The Guevara» #1

1. Бал з нагоди інавгурації одного з коміків на пост Президента України. Відкликає Путін
Зеленського та дає йому свій «ай-фон»: ось, полюбуйтесь, Володю, - це відео про те, як горять в Україні склади з боєприпасами! То як ви тепер «бєз Пороха» з нами воювати будете???

2. Стук у двері Президента Зеленського…
- Заходьте! Представтеся хто ви… - не відриваючись від паперів, промовляє „гарант”.
Пауза.
Тиша в кімнаті.
Володимир дивиться у бік дверей, а там – підліток у радянській шкільній формі…
- Так, слухай сюди, - емоційно почав промову малий, - Пуйлу я вже телефонував, тож він - в курсі…
- Хто ти? Що ти? – ніяково продовжив діалог колишній комік.
- Я Вовочка, - з радянських анекдотів! – Не дай Бог, щоб про вас  з Володимировичом було більше анекдотів чим про мене! – малюк насупив брови…
- А то що?
- Не знаю, не знаю… не я ж Президент… мені імпічмент не страшний!

3. 1-го квітня 2019 р. Ранок.  Євгеній Кошовий молиться у куточку кімнати перед іконою:
- Боже, зроби так, щоб Зеленський переміг, а то я весь час у його тіні… а так я буду головним коміком та новим «Слугою» у серіалі.
Жека повертається до глядача,  і в камеру каже: «Слуга народу 3.3:  АПГРЕЙД»

4. Ігор Ласточкін 1 квітня 2019 р. випустив ролик у простір інтернету:
Спочатку декілька кадрів з ролика про серіал «Слуга народа 2019», де Зеленський говорить, що подолали кнопкодавство… (там, безрукі депутати «плескають» обрубками рук).
Далі ведучий програми «Розсміши коміка» зі свого робочого місця гонорово говорить: «І тільки мені дозволено «Президентом «ЗЕ»» заробляти, тиснучи на кнопки!»

5. Юля Тимошенко, після чергової поразки на виборах у 2019 році, - змінила стать та сексуально домагалася Олену Юріївну Кравець (єдину жінку «Студії Квартал 95»).
На запитання: «Чому ви це зробили?» кандидатка відповіла: «Вона на сцені «трахала» мене з часів Кучми!», «Це мала бути сатисфакція! Йо!».
- Та вона, збоченка, ще хотіла, щоб я ту кляту косу натягнула, - прокоментувала (морально потерпіла) Кравець.

6. РЕКЛАМА (майже соціальна) незалежно від результатів виборів.
Зустрічайте! У всіх інтимних бутіках країни, з 1 квітня 2019 року, - новий шоколадний батончик у вигляді прутня, загорнутий у золотисту фольгу: «Золота Ельза» від Ліпицького кондитерського концерну «НЕРОШ».