Крамниця бажань

Наталья Анина Айбетова
Крамниця бажань, крамниця бажань,
Там відповідь є на багато питань.
Заходь, не барися, скоріше спитай,
Чого ти бажаеш в крамниці бажань.

Є в тій крамниці весняні надії,
Має вона душі твоїй  мрії,
Ті, що летять до сяйва зірок,
Що женуть від тебе хмари думок.

Крамниця бажань, крамниця бажань,
Хай буде вона в житті не остання.
Крамниця бажань подарує тобі,
Палке дивовижне кохання.