***

Оксана Малиновская 2
А ти мовчи, коли болить...
Про все Господь на небі знає.
Сльоза на віях забринить,
А ти скажи: "Усе минає"

Усе минає, ти терпи,
Як на Хресті колись Всевишній.
І скажуть з подивом хрипить,
Але все ж бореться і дише.

Усе, що випало - терпи,
Впадеш в безсиллі, то затопчуть.
Хоч має доля смак ропи,
Все ж день приходить після ночі.