На перехрестi життя

Анеля Мей
Я маю право на своє минуле,         
Воно вже трапилось зі мною. 
Там  кораблі вітрила загорнули,
Та  линуть тихою водою.

Заснули в шафці давні мрії, 
Їх не турбує більш ні хто.
Вони мов втрачені надії,
На все, що з нами не було.

Тепер в майбутнє є дорога,
Та нею страшно вже піти.
Взуття старе натерло ноги,
В плащі гуляють всі вітри…

Візьми в кишені ті монети,
Що ти збирала років з три.
І на вокзал біжи у ранці,
Квитки в життя нове купи. 

Можливо лиш на чашку кави,
До нього зможеш ти зайти.
Але щоб трапилось це з Вами,
Ти маєш руку простягти…

Хай знову з’являться надії,
В  вітрила вітер запусти.
Взуття купи собі новеньке,
У цю дорогу, спробуй йти..!