Мати Превечная Всечеловеческая

Иоанн Богомил
Смилуйся, Всемилостивая
                Omnimisericordiosa*.
Спаси мир от смерти, зла и гипноза.
Исцели склеротиков, невротиков, сердечников,
Мати Превечная Всечеловеческая.

Милость бескрайняя, смилуйся,
                Всесострадательная.
Мир и покров Живой Божией Матери.

Богородица Дева, радуйся,
                земнородных неземная отрада.
Непорочное Зачатие, Непятнаемая Иммакулята**.
Радуйся, радуйся, радуйся, радуйся,
радуйся, радуйся и чад своих радуй!




*Предуготовительница(исп.) Нового Золотого века, Богородица.
**Иммакулята(исп.) - Непятнаемая Богоматерь.