***

Шевалье Дэ Комаро
посвящается всем моим знакомым Олёнам

I

Do gods foreverdie
Or do not die at all?
[I wish that I could know]
And all Alyonas fly
Forevermore alone....

II

'cause u r no ordinary girl
into no ordinary guy
kinda no ordinary love
neither hello nor goodbye

20-29.09.18