Крилом комети

Руслан Кулешов
Зимові ігри

Крилом комети

Дивились очі

Завжди естети

Ти випив двісті

Я був на небі

Забуті замки

С самого серця

І бути рівним

Самому себе

Це означає

Не бути зовсім

Ти маєш мозок

Але не нерви

Ти маєш силу

Тримати коло

Я бачив різне

Я слухав вітер

І він говорить

Що все минає

Що буде далі

Як будеш жити

Це означає

Це означає