Валентинка

Алла Фликинштейн
Валентинка
Алла Фликинштейн
Життя прожити - то не поле перейти.
Кохати палко може лиш людина.
Колись давно не мали свята *для душі* ...
Тепер є - День святого Валентина !ґ

Я в День закоханих до тебе підійду.
Візьму за руки, ніжно поцілую.
Для тебе, рідний, золоті слова знайду:
Кохаю... поважаю... та ціную...

Як білий іній на гілкАх у нас в саду
Та сивина, що посріблила скроні...
Захочеш, милий - я сьогодні ж покладу
Гаряче серце у Твоі долоні !

Нехай Кохання нас повік не покида !
Не зникне, як за обрієм хмаринка.
Моя ЛЮБОВ до тебе - вічна й молода...
Прекрасна, як святкова *Валентинка *.

     Алла Фликинштейн