Весна-Любов

Оксана Вершинина 2
Давай розмовлятимо пошепки,
бо світ починається заново,
бо днями вже досить сонячно,
а зиму змиває дощем.

Давай озиратись потрошечку,
і дихати глибше і вдосита,
бо вітер гуляє провулками,
здуває минуле дощент...

Давай вже ми вийдем зі схованок,
розстелимо в небо всі сходинки,
шарфи поскидаємо вовняні,
і душі оголимо знов.

Бо часу немає на відчаї,
на прокрастинації звичаї,
бо вже посилає нам промені
яскраві Весна-Любов!