Не знаю - з дуру я чи з п яну

Зоряна Тодоско
Не  знаю – з дуру  я  чи  з п’яну,
взяла  й  послухала  Уляну!..
І  я  сказала свому  Грицю,
що  будем  пити  лиш  водицю.

Сказала  Уля  українцям,
що  цитруси – хана  печінці!
А Рева:  - Треба  їсти  мало,
в  меню  не  має  бути  сала!

Пішов  Грицько  мій  до  Галини,
бо  та  дала  йому  маслини.
А потім – до  куми  Марини
і  їв  у  неї  мандарини.

Пізніше в  іншої  дівчини
поласував  він  апельсини.
А  далі  був  цитрон,  банан!
Скандали! Зради!  І обман!..

А  коли  з’їв  він  помело,
його  ще  далі  повело…
Мені  сказали,  що  в  цей  час
він  їсть  у  Дуньки  ананас!..

Тепер  закінчилось  усе!..
Раніше був гарячий  секс!
А  коли  сало  їв,  ковбаски
були  і  ритуальні  ласки!

Така  улянова   наука!..
Тепер  у  мене  -  сльози,  муки!
А  в  хаті  замість  мого  Гриця
у  бутлях  хлюпає  водиця!..