знов скандал у наш м дом

Зоряна Тодоско
И. о. министра здравоохранения Супрун  посоветовала 
украинцам  заменить  черную  икру  красной.

І  знов  скандал  у  нашім домі!..
Микола  мій  не  в шоці  -  в  комі!
Сказав мій  любий:  -  Я  помру,
бо  їв  я  чорну  ту  ікру!..

Коли  він  їв  -  сказать  не  може,
бо  щось  із  пам’яттю, похоже.
А  я  дивуюсь  -  вже  б  помер,
бо  їв  її  ще  в  СРСР!..

Це  від  і.о. – червона  краще!..
Я  їй  скажу: - Не  з  нашим  щастям!
Буває  кабачкова  в  свята,
та  й  то  -  немислима  розтрата!..

Не  хтіла  трогать  твою  мать,
ну,  як  при  цьому  не  послать?!!
Твої  поради  українцям
давно, Уляночка,   в  печінці!..
 
Ти  так   наiвна  чи  святая,
коли  ТАКЕ  нам  посилаєш?!!
Спустись  на  землю! Думай  нині,
бо ти  -  і.о.  ще  в  Україні!..