ЕМОЦ!! НОЧ! 19. 02. 2019

Алла Фликинштейн
А місяць сьогодні
якийсь особливий:
Прозорий, яскравий,
аж надто красивий!

Неначе неонова
лампа палає,
Потужним промінням
довкіл осяває.

І тиша морозна
така дивовижна...
І сніжна краса
не холодна, а ніжна.

Зимовий пейзаж...
Мармуровий світанок.
Нічний антураж...
Порцеляновий ранок...

       А.Я.

   ПОРЦЕЛЯНА - ФАРФОР.