Частушки

Владимир Евтушенко
ЧАСТІВКИ ПРО КУМУ ТА КУМА.

Якось, кум, мене, Микола,
Запросив на кока-колу.
Обдурив мене Микола,-
Коки є… немає кола!

Нерозумна, ти, кума.
Мені дати не змогла.
Що би турбо-кола мати,
Треба його надувати!