Едина!

Владимир Евтушенко
     ЄДИНА!

Малиновий ранок,
Чарівний світанок
І наші бажання без меж.
Тебе я кохаю
І дякувать маю,
Що ти, в цьому світі, живеш.

Далекі дороги,
Прощання й тривоги...
Таке неспокійне життя.
Коли повертаюсь,
То, начебто каюсь,
Що довгим було вороття.

Не буду кохати –
Почну помирати...
І, тільки воскресну тоді,
Коли тебе стріну,
Чарівну дружину,
Найкращу, єдину в житті!