Коловрат - словянський, Брат!

Свирина Нинель Анатольевна
Котиться по небу Коло,
Світло вилива додолу.
Промінцями Сонце грає,
У віконце заглядає....
РАдість нам несе до хати;
Силу - біди що б здолати.
Заклинаю Зло - хай згине;
Землю нашу хай покине!
Веселкова хай, Роса
Прикрашає Небеса ....
Хай розквітне Край, садами!
Хай лунає, над полями -
Пісня радісна, весела!
Хай відроджуються села!
Дба хай влада, про людину!
Про всю рідну Україну!
Українці, в рідній хаті,
Мають бути ВСІ багаті!
Українці - не раби!!!
Хочешь жити в нас? Роби!
Українець має Право,
Щоби рідная Держава,
Про добробут його дбала,
Від чужинців захищала!
Влада - тільки для народу,
Але ж не собі в угоду,
Має все робить найкраще!
Бо народ наш - не лидащій!
На своїй землі, працює!
Чом чужинець тут панує?!
Довели до зубожіння ....
Знищують нас, без сумління!
Нам вони, не є "пани"!
Довели нас до війни!
Розсварили нас з братами ....
Пролилась кров, по між нами.
На сторічча розсварили ....
Ми, раніш, усих любили!
А тепер війна між нами!
А тепер нас звуть "панами"?!
Ми ж "БРАТАМИ", не панами
Є словьянськими синами!
БІЛОРУСИ й РОСІЯНИ,
УКРАЇНЦІ всі - СЛОВ`ЯНИ!
Нам сваритися не треба! -
В тім, чужинцям є потреба!
Зрозумійте це, БРАТИ !!!
Хочуть Злі, нас розвести!
*******
24.02.2019 г.
Н