Сонячний день перемоги

Виктория Вербицька
Небо співає сьогодні
Сонцем мрійливо,
Вірити нам в перемогу
Й в перше нескорене диво.

Любиш відчути кохання,
Ніжно приманить дощем,
Квіточка росами тане,
Прагне водиченьки ще.

Вірити в щастя незламне,
Падала злива,
Перші душі поєднання,
Світла долина - щаслива,

В цвітові вишеньки й груші,
Яблунька вірить тобі,
Думка летіла світліша
Променем прямо у бій!

Хочеш відчути миттєвість
Першої сили,
Яблунька цвітом рожева,
Роси росили.

І відчувати в сердечку
Ніжності плин,
Сонечко сяє безпечно
Цвітом рослин.

Хочеш любов відшукати,
Ніби летіли
Пташка, а в дзьобику м'ята
Душу зігріла.

Небо співає раненько
Зорями мов,
Пташка полюбить гарненьку
Птаху - любов

Серце окреслить віршами -
Сяє чудово
Квітка-росинка полями
Й чується мова

Нашого літа кохання...
Віриш мені,
Слізка в очах хай розтане
В сонячнім дні.

12.02.2019. 14:59.