***

Оксана Малиновская 2
Моя доленько жіноча
Дай хоч трошечки тепла.
Я кохати щиро хочу,
Щоб весна в очах цвіла.

Хочу завжди відчувати,
Що я жінка на землі.
В його ніжності купатись,
Вмить забути всі жалі.

Моя доленько, жіноча,
Подаруй безхмарні дні.
Щоб сіяли щастя очі -
Наяву, а не у сні.