28. 02. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Рэфлексія
--------------
Часы такія ...
Норавы таксама...
Не погляды,
А выбрыкі,
Знявечаныя славай!
Вядуць у нікуды
І ты шчаслівы...
Наперадзе ідзе
Абраны лёсам
Чорт ліслівы.
І ты ідзеш за ім,
Бо ты - вядомы.
Закрыеш вочы-
Ты свядомы
У начы...
На раніцу
Ізноў
Расчараванне...