ПИКА

Юрий Ош
Дивлюсь на пику за вікном
на величезному бігборді.
Ну так і вабить кулаком
ту пику врізати по морді.
Вона стирчить, як маніяк,
що навкруги шукає зиску,
і, не ховаючись ніяк,
на мене зиркає з презирством.

Мов остогидлий монумент,
кляну бігборд, рекламу кляту…
Мені здається в цей момент,
що пика лізе. Лізе в хату!